Om

 Plåtslagar'n i Närke AB 


Vi är ett litet företag med stor kapacitet  vi arbetar  mot  privat personer, företag, fastighetsägare, föreningar, storkök, restauranger samt kommuner mm.

vi har bred maskinpark och kunnig personal,

Våra uppdrag kan vara allt i från ett fönsterbleck till bandtäckning av stora industritak.

vi tillverkar skorstenshuvar, beslag, lister, monterar pannplåtstak, bandtäckning, skivtäckning, taksäkerhet samt monterar hängrännor och  tillverkar smidesdetaljer,

vi har en komplett verkstad för tillverkning av plåtdetaljer till industrin.Vi har maskiner för att kunna utföra stansning, exenterpressning, hydraulpressning, kantpressning, klippning, borrning, svetsning, kapning, rullning och falsning samt lättare fräsning.

Vi arbetar i material så som, stål, koppar, aluminium, galvad, förzinkad, rostfri, mässing, plast mm,

Vi arbetar i varierande tjocklekar från 0,1mm till 8mm.

Fakta om företaget

Företaget startades 2009 och köpte då maskiner och inventarier från ett befintligt plåtslageri, företaget  jobbade då mest med byggnadsplåtslageri samt industriunderhåll, men vi har successivt utökat vår maskinpark och anställt mer personal för att kunna göra mer kompletta jobb samt legotillverkning.

i februari månad 2012  tog vi även  över en arbetsplats med komplett utrustning för exenterpressning samt hydraulpressning från Preform AB och vart då trångbodda i våra gamla lokaler och investerade  i en större lokal som vi vart färdigflyttade till i november månad 2012, den nya lokalen ligger vid E20 mitt i mot okq8 i Laxå.

Vintern/våren 2014 har vi även investerat och byggt ut vår lokal för att få plats med en cnc stansmaskin med plåthanteringssystem.